Doris Peetz

dorispeetzIk werk sinds 1999 als gediplomeerd pedicure, ben lid van ProVoet en sinds 1999 Pro Cert. gecertificeerd.

Sinds 2000 ben ik werkzaam als pedicure en sinds 2009 ben ik mij aan het specialiseren als medisch pedicure. In mei 2013 zal ik deze studie afronden. Voor deze opleiding heb ik gekozen om mij te onderscheiden van een normale pedicure. Het is mijn passie om mensen goed te kunnen helpen.U kunt bij mij terecht voor complete voetverzorging zoals o.a:

  • Likdoorn verwijderen
  • Eelt en kloven behandeling
  • Ingegroeide nagels
  • Schimmelnagel behandeling.

Behandeling is zowel overdag als ‘s avonds als ook op zaterdag mogelijk.
Indien gewenst is thuisbehandeling ook mogelijk

Daarnaast heb ik uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van prothesiologie, nagelregulatie/reparatie en antidruktechnieken. Daarmee vergroot ik als medisch pedicure de behandelmogelijkheden van complexe voet- en nagelproblematiek.

Er wordt volgens vastgestelde richtlijnen gewerkt en wanneer de cliënt eventueel moet worden doorgestuurd naar de behandelend arts wordt dat direct geregeld. Op doelmatige wijze wordt met andere zorgaanbieders samen gewerkt.

Overige achtergrond
Oorspronkelijk kom in uit het plaatsje Naila, een klein dorp in het Selbitztal in Beieren. In 1977 ben ik met mijn Nederlandse partner vanuit Duitsland naar Nederland verhuisd. Ik heb het prima naar mijn zin met veel vrienden en ik voel me echt thuis in Helmond. Mijn hobby's zijn onder andere zwemmen, welness, koken en fitness.